02:06 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (816)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι αρχές της Γερμανίας αποφάσισαν να παρατείνουν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν να κάνουν με τις κοινωνικές επαφές μέχρι τις 29 Ιουνίου.

Την παράταση της εφαρμογής των περιορισμών στις επαφές μεταξύ των πολιτών, που έχει επιβληθεί στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, αποφάσισαν οι γερμανικές αρχές, σύμφωνα με ανακοίνωση του γερμανικού υπουργικού συμβουλίου που διαθέτει το πρακτορείο Sputnik.

«Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τα κρατίδια συμφώνησαν σήμερα σε μια κοινή απόφαση, που αφορά στους περιορισμούς επαφών και έχουν να κάνουν με τον κορονοϊό. Σημαντικό μέρος της απόφασης της ηγεσίας του γραφείου της καγκελαρίας και των ηγεσιών των κρατιδίων, είναι η παράταση των περιορισμών στις επαφές μέχρι τις 29 Ιουνίου» αναφέρει το συμβούλιο.

Οι πολίτες ενθαρρύνονται να μειώσουν τον αριθμό των κοινωνικών επαφών και να διατηρήσουν επαφές με «συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Από τις 11 Μαρτίου, όταν και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε κατάσταση πανδημίας, ο κορονοϊός έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 343.500 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, με τα κρούσματα παγκοσμίως να έχουν ξεπεράσει τα 5,4 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς, τα κρούσματα σε όλο τον κόσμο έχουν ξεπεράσει τα 5.555.000 με πάνω από 348.000 θανάτους και 2.271.000 περίπου ανθρώπους να έχουν αναρρώσει από την ασθένεια.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (816)
Tags:
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, παράταση, COVID-19, πανδημία, πολίτες, επαφές, μέτρα προστασίας, κορονοϊός, Γερμανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK