02:13 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (133)
0 01
Βρείτε μας

Ο Βρετανός πρωθυπουργός απηύθυνε επίσημη πρόσκληση προς τον Βλαντίμιρ Πούτιν για τη διάσκεψη κορυφής με θέμα το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Επίσημη πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, απηύθυνε ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, για τη διάσκεψη κορυφής που θα διεξαχθεί, με θέμα τη δημιουργία εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Όπως επισημαίνει το Αθηναϊκό–Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η πρεσβεία της Μεγάλης Βρετανίας στη Ρωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της βρετανικής πρεσβείας «Στις 4 Ιουνίου η κυβέρνηση της Βρετανίας θα διοργανώσει το Global Vaccine Summit 2020. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, προσκάλεσε επισήμως τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, να συμμετάσχει στη διαδικτυακή συνάντηση κορυφής».

Την ίδια ώρα, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση πως αντικείμενο της διάσκεψης θα είναι η αξιοποίηση όλων των απαραίτητων πόρων για τη στήριξη της Παγκόσμιας Συμμαχίας για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση, (Global Alliance for Vaccines and Immunisation - GAVI Alliance) και η διασφάλιση της πρόσβασης όλων των ανθρώπων στο εμβόλιο.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (133)
Tags:
COVID-19, SARS-CoV-2, πανδημία, Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία, διάσκεψη κορυφής, εμβόλιο, κορονοϊός, Μπόρις Τζόνσον, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK