11:22 13 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στο στόχαστρο τρομοκρατικής οργάνωσης βρέθηκαν για ακόμα μια φορά περιοχές της επαρχίας Ιντλίμπ στη Συρία, σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Συνεχίζει τις τρομοκρατικές επιθέσεις η οργάνωση Χαγιάτ Ταρίρ αλ-Σαμ (Hayat Tahrir al-Sham) στην ευρύτερη περιοχή της Ιντλίμπ, στη Συρία, με τον υποναύαρχο Αλεξάντερ Στσερμπίτσκι, του Κέντρου για τη Συμφιλίωση της Συρίας, του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, να αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως η τρομοκρατική οργάνωση προχώρησε σε νέους βομβαρδισμούς.

«Έχουμε καταγράψει δύο επιθέσεις στον καταυλισμό Ρουβείχα, έναν βομβαρδισμό στον καταυλισμό Νταρ αλ Καμπίρ, μία επίθεση στην περιοχή Αλ Τζαραντέχ, μία επίθεση στον καταυλισμό Αλ Ντάνα, από θέσεις που κατέχει η τρομοκρατική οργάνωση Χαγιάτ Ταρίρ αλ-Σαμ» δήλωσε ο Στσερμπίτσκι.

Την ίδια ώρα, μονάδες της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας συνεχίζουν να περιπολούν σε διάφορους διαδρόμους, στο Χαλέπι, τη Ράκα, το Ντέιρ εζ-Ζορ και την Αλ-Χασάκα.

Tags:
Ιντλίμπ, ρωσικός στρατός, βομβιστική επίθεση, επίθεση, τρομοκρατική οργάνωση, Ρωσία, πόλεμος στη Συρία, Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία, Συρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK