08:53 02 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Σκότλαντ Γιαρντ έχει ξεκινήσει έρευνα για πυροβολισμούς στο βορειοδυτικό Λονδίνο, κατά το οποίο τραυματίστηκαν ένα παιδί και τρεις ενήλικες.

Έρευνες για περιστατικό με πυροβολισμούς στο βορειοδυτικό Λονδίνο έχει ξεκινήσει η Σκότλαντ Γιαρντ, αφού εξαιτίας του περιστατικού ένα παιδί και τρεις ενήλικοι τραυματίστηκαν.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Μπρεντ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου, με τα τέσσερα τραυματισμένα άτομα να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά χωρίς να έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο κατά τις 21:45 (τοπική ώρα) το βράδυ της Τετάρτης, για «περιστατικό πυροβολισμών» στο Ένεργκεν Κλόουζ του Χάρλσντεν. Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα από τις αρχές.

​Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα. Ειδική εντολή, που δίνει το δικαίωμα στις αστυνομικές αρχές να ερευνήσουν άτομα σε καθορισμένη περιοχή, έχει ήδη τεθεί σε ισχύ για την περιοχή του Μπρεντ, μέχρι τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης. Επιπλέον, θα υπάρχει αυξημένη παρουσία αστυνομικών, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν περιπολίες στην περιοχή.

Βίντεο και φωτογραφίες που υποτίθεται παρουσιάζουν το σημείο του περιστατικού, έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

​Η Μητροπολιτική αστυνομία έχει καλέσει τους πολίτες που γνωρίζουν ή είδαν το περιστατικό, να ενημερώσουν τις αρχές.

Tags:
αστυνομία, περιπολία, τραυματίες, πυροβολισμοί, έρευνα, Σκότλαντ Γιάρντ, Λονδίνο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK