14:55 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
George Floyd (158)
0 0 0
Βρείτε μας

Μεταρρυθμίσεις που θα αφορούν στην αστυνομία θα ανακοινώσει σύντομα ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την υπεύθυνο Τύπου του Λευκού Οίκου.

Μεταρρυθμίσεις που θα αφορούν στην αστυνομία, ώστε να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει από τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, αλλά και από άλλες υποθέσεις, καθώς και από θέματα που έχουν αρχίσει να τίθενται επί τάπητος ύστερα και από τις μαζικές διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, θα ανακοινώσει σύντομα ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την υπεύθυνο Τύπου του Λευκού Οίκου, Κέιλι ΜακΕνάνι.

«Ο Πρόεδρος έχει περάσει τις τελευταίες δέκα μέρες ήσυχα και επιμελώς, δουλεύοντας σε προτάσεις για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που έθεσαν οι διαδηλωτές σε ολόκληρη τη χώρα, νόμιμα ζητήματα, και οι εργασίες σε αυτό το θέμα, έχω ενημερωθεί πως φτάνουν στο τελικό στάδιο, έτσι ελπίζω να σας τις παραδώσουμε τις επόμενες μέρες» είπε η ΜακΕνάνι.

Σύμφωνα με την ΜακΕνάνι, οι τροποποιήσεις που θα προτείνει ο Τραμπ μπορεί να έχουν τη μορφή νομοθετικών προτάσεων ή προεδρικών διαταγμάτων.

Μεταρρυθμίσεις που αφορούν στην αστυνομία έχουν ήδη εφαρμοστεί ή βρίσκονται στη διαδικασία έγκρισης στη Νέα Υόρκη, στη Μινεσότα, στην  Καλιφόρνια και στην Ουάσιγκτον.

Ορισμένα από τα μέτρα περιλαμβάνουν την απαγόρευση της χρήσης δεσμών λαιμού, τη διαφάνεια όσον αφορά τους αστυνομικούς με ιστορικό κακοποίησης και την απαγόρευση της χρήσης λαστιχένιων σφαιρών και χημικών.

Θέμα:
George Floyd (158)
Tags:
Ντόναλντ Τραμπ, Μινεσότα, Καλιφόρνια, Ουάσινγκτον, Νέα Υόρκη, διαδηλώσεις, Λευκός Οίκος, Μεταρρυθμίσεις, αστυνομία, ΗΠΑ, Τζορτζ Φλόιντ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK