18:51 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στα 17 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο στην Κίνα, στην πρωτεύουσα της οποίας έχουν επιβληθεί νέα περιοριστικά μέτρα.

Στοιχεία για τα νέα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στη χώρα κατά το τελευταίο 24ωρο, εξέδωσε η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας την Κυριακή.

Σύμφωνα με τα εν λόγω στοιχεία, εντοπίστηκαν 17 νέα κρούσματα, με επτά ασθενείς να έχουν αναρρώσει την ίδια χρονική περίοδο.

Από τα νέα κρούσματα, οι 14 περιπτώσεις αφορούν τοπική εστία μόλυνσης και τα περισσότερα εντοπίστηκαν στο Πεκίνο, όπου από τις αρχές του μήνα έχει αρχίσει να καταγράφεται αύξηση στα νέα κρούσματα.

Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 83.500, ενώ ο αριθμός των νεκρών είναι 4.634. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που έχουν αναρρώσει στην Κίνα ανέρχεται σε 78.451.

Μία νέα εστία έξαρσης εντοπίστηκε στο Πεκίνο στις αρχές του μήνα, με τις αρχές της πόλης να ανακοινώνουν πως στις 13 Ιουνίου, ότι έκλεισαν τη μεγάλη αγορά τροφίμων Σινφαντί, αφού αρκετές δεκάδες άτομα που συνδέονταν με την αγορά, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Έτσι, στην κινεζική πρωτεύουσα έχουν επιβληθεί εκ νέου περιοριστικά μέτρα.

Tags:
νεκροί, κρούσματα, Κίνα, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK