16:50 12 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ξεπέρασαν πλέον τα 10 εκατομμύρια τα κρούσματα κορονοϊού σε ολόκληρο τον κόσμο, με τους θανάτους να φτάνουν το μισό εκατομμύριο παγκοσμίως.

Ξεπέρασαν πλέον τα 10 εκατομμύρια τα κρούσματα του κορονοϊού σε ολόκληρο τον κόσμο, με τον αριθμό των θανάτων να πλησιάζει τις 500.000, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς από κυβερνητικές πηγές, μέσα ενημέρωσης, καθώς και άλλες πηγές.

Την ίδια ώρα, ο αριθμός των ατόμων που έχουν αναρρώσει από την ασθένεια, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, έχουν ξεπεράσει τα πέντε εκατομμύρια.

Ρεκόρ στα κρούσματα του τελευταίου 24ώρου

Δυστυχώς, όπως αποκάλυψε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, καταγράφηκε ημερήσιο ρεκόρ στα κρούσματα σε παγκόσμιο επίπεδο, με 189.077 περιστατικά να αναφέρονται κατά τις τελευταίες 24 ώρες, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού που εξέδωσε την Κυριακή.

«Σήμερα, αναφέρουμε αριθμό ρεκόρ στα νέα κρούσματα κορονοϊού κατά τις τελευταίες 24 ώρες παγκοσμίως, με 189.077, με πολλές χώρες να καταγράφουν τους υψηλότερους αριθμούς νέων κρουσμάτων στην περίοδο μιας ημέρας» σημειώνει η ανακοίνωση.

Η τελευταία αύξηση που καταγράφηκε, είναι μεγαλύτερη από τα 179.316 νέα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφηκαν το προηγούμενο 24ωρο σε όλο τον κόσμο.

Η πλειοψηφία των νέων κρουσμάτων έχουν σημειωθεί στη Βραζιλία και τις ΗΠΑ, χώρες που κατέγραψαν 46.860 και 44.458 νέα κρούσματα κατά τις τελευταίες 24 ώρες αντίστοιχα. Την ίδια ώρα, 19.906 νέα περιστατικά καταγράφηκαν στην Ινδία, κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Tags:
Βραζιλία, ΗΠΑ, COVID-19, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ασθενείς, νεκροί, κρούσματα, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK