20:06 06 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Βραζιλιάνος πολιτικός σε διαδικτυακή συζήτηση συμβουλίου πόλης, καταγράφηκε να επιθεωρεί και στη συνέχεια να μυρίζει γυναικεία εσώρουχα.

Σε ένα περίεργο περιστατικό εμπλέκεται μέλος ενός κόμματος της Βραζιλίας, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συζήτησης του συμβουλίου της πόλης Μπραγκάνκα Παουλίστα, εντοπίστηκε να μυρίζει γυναικεία εσώρουχα, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun».

Ο πολιτικός υποστήριξε πως το περιστατικό ήταν στην ουσία «ένα αστείο», αφού τα εσώρουχα ήταν βρώσιμα και του τα είχε στείλει ένας φίλος του.

Ο Ντιτίνιο ντο Ασίλο, μέλος του Κοινωνικού Χριστιανικού Κόμματος της Βραζιλίας, είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του αξιοπερίεργου περιστατικού, το οποίο αποτυπώθηκε σε βίντεο.

Το εν λόγω βίντεο, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε αυτό φαίνεται ο πολιτικός να εμφανίζει ένα ζευγάρι από κόκκινα γυναικεία εσώρουχα, τα οποία αφού επιθεωρεί, στη συνέχεια αρχίζει να τα μυρίζει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Ασίλο προσπάθησε να εξηγήσει το περιστατικό, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για βρώσιμα εσώρουχα, τα οποία έλαβε μέσω ταχυδρομείου, προσθέτοντας πως δεν γνώριζε πως η κάμερα ήταν στραμμένη επάνω του εκείνη τη στιγμή.

«Ήταν μια ατυχία, εξαιτίας της έλλειψης πρακτικής εκ μέρους μου με την τεχνολογία. Φορούσα ένα ροζ πουκάμισο και ως αστείο, ένας φίλος μου έστειλε αυτά τα εσώρουχα» δήλωσε.

«Ήταν ένα βρώσιμο αντικείμενο, από ένα από αυτά τα sex shops. Για αυτό το μύρισα. Έχω μια οικογένεια. Ήταν απλώς ένα αστείο που, λόγω της αφέλειάς μου, έγινε δημόσια» συμπλήρωσε ο Ασίλο.

Το συμβούλιο εξετάζει το θέμα και αναμένεται να ανακοινώσει ενδεχόμενα μέτρα που θα μπορούσαν να είχαν ληφθεί σε σχέση με το περιστατικό, αναφέρει η εφημερίδα.

Tags:
εσώρουχα, πολιτικός, βίντεο, Βραζιλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK