17:02 11 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 22
Βρείτε μας

Άρθρο σε κινεζική ιστοσελίδα εξετάζει τους λόγους για τους οποίους οι Ρωσίδες δεν ταιριάζουν με τους Κινέζους και ο γάμος είναι καταδικασμένος.

Αν και οι Ρωσίδες είναι ξακουστές για την ομορφιά τους, κάποιοι άνδρες δεν φαίνονται και τόσο ενθουσιασμένοι από τα θέλγητρά τους και υποστηρίζουν πως υπάρχουν κάποια στοιχεία, για τα οποία οι ξένοι άνδρες δεν θα ήταν και τόσο πρόθυμοι να τις παντρευτούν, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε στην κινεζική ιστοσελίδα Sohu.

Ο αρθρογράφος υποστηρίζει πως η επιθυμία ενός άνδρα να παντρευτεί μια γυναίκα δεν πρέπει να απορρέει από τον ενθουσιασμό του για την ομορφιά της, αλλά από την κατανόηση του εαυτού της.

Οι λόγοι που ο γάμος ενός Κινέζου με μια Ρωσίδα θα αποτύχει

Όπως ισχυρίζεται ο αρθρογράφος, υπάρχουν τρεις κύριοι λόγοι για τους οποίους οι γάμοι μεταξύ Κινέζων ανδρών και Ρωσίδων γυναικών δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένοι.

Πρώτον, αναφέρει πως υπάρχει πρόβλημα διαφορετικών νοοτροπιών, επισημαίνοντας τις διαφορές «όχι μόνο στους πολιτισμούς, τις εορτές και τις γλώσσες, αλλά και στην ίδια την έννοια του γάμου».

Το επόμενο πρόβλημα που εντοπίζει, είναι στο ότι οι Κινέζοι γαμπροί μπορεί να μην συμπαθήσουν τα ιδιαιτέρως «τολμηρά» πνεύματα των Ρωσίδων γυναικών, οι οποίες, όπως αναφέρει το άρθρο, επιθυμούν να «εκδηλώσουν τους αληθινούς εαυτούς τους» πίνοντας.

«Κάνουν επίσης πράγματα με μισή καρδιά, δεν είναι ιδιαίτερα τακτικές όταν πρόκειται για μικρά πράγματα και δεν δίνουν την ψυχή τους σε πραγματικά σημαντικά θέματα» αναφέρεται στο άρθρο.

Και ενώ φαίνεται πως ορισμένοι Κινέζοι άντρες διστάζουν να εμπλακούν σε σχέση με Ρωσίδες, εξαιτίας της πεποίθησης πως εκείνες θα χάσουν τη φόρμα τους μετά τον γάμο, ο αρθρογράφος προσπάθησε να διαλύσει αυτό το στερεότυπο, σημειώνοντας ότι οι Ρωσίδες φροντίζουν τη φυσική τους κατάσταση.

Τέλος, ο συγγραφέας υποστήριξε ότι η επιθυμία κάποιου να παντρευτεί μια γυναίκα, δεν θα πρέπει να απορρέει από τον ενθουσιασμό του για την ομορφιά της, αλλά από την κατανόηση του εαυτού της, καθώς και από τη γνώση ότι θα μπορέσουν να ζήσουν αρμονικά μαζί.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Sohu, στο οποίο εξετάζονταν οι πιθανοί λόγοι για τους οποίους οι Ρωσίδες υποτίθεται πως γερνούν πολύ γρήγορα.

Tags:
ιστοσελίδα, άρθρο, άνδρες, Κίνα, γάμος, γυναίκες, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK