21:28 06 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Οικία Μπαλμόραλ, αποτελεί τη θερινή κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ και δημοφιλής προορισμός για τουρίστες και πεζοπόρους. Η διατήρηση της καθαριότητας της ιδιοκτησίας είναι, ωστόσο, βρώμικη δουλειά από τότε που έκλεισαν, λόγω κορονοϊού, οι δημόσιες τουαλέτες.

Το προσωπικό του Κτήματος Μπαλμόραλ, της κατοικίας της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στη Σκωτία, «τα έβαλε» με 50 πεζοπόρους που άφησαν ανθρώπινα περιττώματα στη γη της βασίλισσας.

Το Κάστρο Μπαλμόραλ περιστοιχίζεται από εθνικό πάρκο, διάσημο για τις διαδρομές πεζοπορίας, ενώ άνοιξε και πάλι τον περασμένο μήνα καθώς η Σκωτία ξεκίνησε τη χαλάρωση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, ωστόσο, οι δημόσιες τουαλέτες παρέμειναν κλειστές, με τους τουρίστες να βρίσκουν διέξοδο στη φύση.

Οι υπεύθυνοι του κτήματος διαμαρτυρήθηκαν για «αυξανόμενη ποσότητα ανθρώπινων περιττωμάτων» και ανέβασαν μάλιστα σχετικές φωτογραφίες από χαρτιά σκορπισμένα.

«Λυπούμαστε που βλέπουμε τόσο πολλά χαρτιά πεταμένα στο κτήμα. Δίπλα σε μονοπάτια και μνημεία» αναφέρεται. «Σας παρακαλούμε να θυμάστε ότι δεν είναι ανοιχτές οι δημόσιες τουαλέτες για την ώρα».

​Το προσωπικό του Μπαλμόραλ προτρέπει τους πεζοπόρους να «ανακουφίζονται» σε κάποια απόσταση από τα κτίρια, τα μονοπάτια και τις πηγές νερού προκειμένου να αποφευχθεί μόλυνση, καθώς και να χρησιμοποιούν βιοδιασπώμενο χαρτί.

​Επίσης ανέβασαν φωτογραφία από σημείο κοντά στη δημόσια τουαλέτα στην περιοχή Λοχ Μιούικ, αποκλεισμένη με κίτρινη κορδέλα. Σύμφωνα με το προσωπικό η τουαλέτα ήταν «ανθυγιεινή» καθώς κάποιοι την είχαν παραβιάσει.

Ντόπιοι δεν έκρυψαν την αηδία τους με σχόλια στο διαδίκτυο όπως «αυτοί οι απαίσιοι άνθρωποι είναι βρόμικοι και ασεβείς».

Η Αστυνομία έχει προειδοποιήσει ότι θα αποκλείσει το Μπαλμόραλ. Τον περασμένο Αύγουστο το προσωπικό του κτήματος ανέβασε φωτογραφίες από «αηδιαστικούς» σωρούς με σκουπίδια, που είχαν αφήσει κατασκηνωτές.

Tags:
Σκωτία, βασίλισσα Ελισάβετ, κάστρο, Ηνωμένο Βασίλειο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK