08:59 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί για το διαφορετικό είδος χιούμορ τους και την κουλτούρα διασκέδασής τους που για κάποιους βγαίνει ακόμα και στις πολιτικές καμπάνιες.

Ο Τερούκι Γκότο από την Ιαπωνία δεν είναι σίγουρα ο μέσος πολιτευτής. Κατεβαίνει εδώ και εννιά χρόνια υποψήφιος για κυβερνήτης του Τόκιο και πάντα καταφέρνει να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του με κάποιο τρόπο. Χαρακτηριστικό είναι πως το 2015 σχεδίασε ένα πόστερ για την υποψηφιότητά του στο οποίο είναι γυμνός και κρατάει ένα σπαθί.

Φέτος, ωστόσο, πήγε την καμπάνια του ένα βήμα παραπέρα καθώς εμφανίστηκε δημοσίως με μια πάνα.

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός NHK της Ιαπωνίας διαθέτει υποχρεωτικά σε όλους τους εγγεγραμμένους υποψήφιους χρόνο ομιλίας για να παρουσιάσουν την πολιτική τους. Οι υποψήφιοι επιτρέπεται να πουν ό,τι θέλουν, ακόμα κι αν δυσφημίζει άμεσα τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εμφανίζονται.

Αυτό φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε και ο Τερούκι Γκότο που αποφάσισε να κάνει στριπτίζ κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, μένοντας μόνο με μια πάνα και μάλιστα… λερωμένη.

Πέραν, όμως της εμφάνισής του αυτής, ο Γκότο έφτασε στα όρια τους υπεύθυνους του σταθμού καθώς χρησιμοποίησε ουκ ολίγες φορές βρισιές και συγκεκριμένα πολλές λέξεις που παραπέμπουν σε γεννητικά όργανα.

Tags:
υποψήφιος, βίντεο, τηλεόραση, Ιαπωνία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK