14:50 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πρώην σωματοφύλακας του Μάικλ Τζάκσον αποκάλυψε σε εκπομπή πως ο καλλιτέχνης είχε μυστικό δωμάτιο στην έπαυλή του, ως «δωμάτιο πανικού».

Για τους ισχυρισμούς πως ο Μάικλ Τζάκσον διατηρούσε στην έπαυλή του ένα μυστικό δωμάτιο, όπου κακοποιούσε παιδιά, μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή, ο Ματ Φιντς, ο οποίος δούλεψε για τον τραγουδιστή ως σωματοφύλακας, λίγο καιρό πριν ο καλλιτέχνης χάσει τη ζωή του.

Όπως υποστήριξε ο πρώην υπάλληλος του Μάικλ Τζάκσον, το εν λόγω δωμάτιο ήταν στην πραγματικότητα ένα μέρος όπου αντιμετώπιζε επιθέσεις πανικού.

«Όσοι ασκούν κριτική, προσπαθούν να πείσουν πως, δημιούργησε ένα μυστικό παιδικό δωμάτιο, αλλά το δωμάτιο υπήρχε εκεί όταν αγόρασε το σπίτι, ήταν στην πραγματικότητα δωμάτιο πανικού. Ο τύπος ήταν δισεκατομμυριούχος και ήταν απολύτως φυσιολογικό να έχει ένα δωμάτιο πανικού. Θα σπρώχνατε μια πόρτα και είχε πράγματα εκεί μέσα για να διασκεδάζει για λίγες μέρες, έως ότου επιλυθεί κάποιο πρόβλημα. Πολλές φορές οι άνθρωποι έπεφταν με αλεξίπτωτο στην έπαυλη και οι συναγερμοί ενεργοποιούνταν. Έτσι, το προσωπικό του έλεγε να πάει στο δωμάτιο. Οπότε, δεν ήταν ένα μυστικό δωμάτιο, είναι το πιο γελοίο πράγμα που έχουν πει οι άνθρωποι» δήλωσε ο Φιντς.

Οι ισχυρισμοί περί σεξουαλικής κακοποίησης

Ο πρώην σωματοφύλακας μίλησε επίσης και για τους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής κακοποίησης που αναφέρθηκαν εναντίον του Τζάκσον στο ντοκιμαντέρ του HBO, το οποίο ο Φιντς χαρακτήρισε ως «τρελό». Όπως είπε ο Φιντς, το κύριο πρόβλημα με το ντοκιμαντέρ "Leaving Neverland" είναι το ότι δεν αναφέρει πως, οι δύο άντρες που κατηγόρησαν τον τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση, υπέβαλαν αγωγές πολλών εκατομμυρίων εναντίον του.

«Ο συγχρονισμός ήταν πολύ προφανής. Το πράγμα που δεν ανέφερε το ντοκιμαντέρ είναι ότι  μήνυαν τον Τζάκσον για εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Αν το έβαζαν αυτό στο ντοκιμαντέρ, νομίζω ότι οι άνθρωποι θα είχαν αλλάξει κανάλι ή θα είχαν διαφορετική άποψη. Είναι πολύ σημαντικό μέρος. Προσπάθησαν να τον μηνύσουν, απέτυχαν, έπειτα έκαναν έφεση και ύστερα έκαναν αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα! Είχε χίλιες αγωγές στη ζωή του, αν θυμάμαι σωστά. Οι άνθρωποι ήθελαν να του πάρουν χρήματα, ήταν καθημερινό φαινόμενο» είπε ο Φιντς.

Στο ντοκιμαντέρ του 2019, δύο άντρες, οι Γουέιντ Ρόμπσον και ο Τζειμς Σέιφτσακ, ισχυρίστηκαν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον καλλιτέχνη όταν ήταν παιδιά και ήταν φίλοι με τον Τζάκσον.

Το ντοκιμαντέρ προκάλεσε διεθνή κατακραυγή, με ραδιοφωνικούς σταθμούς σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, του Καναδά και της Νέας Ζηλανδίας να απαγορεύουν τη μουσική του Τζάκσον.

Οι θαυμαστές και οι φίλοι του τραγουδιστή ισχυρίζονται ακόμα πως, ο Τζάκσον είναι αθώος, ενώ η οικογένεια του τραγουδιστή χαρακτήρισε τον Ρόμπσον και τον Σέιφτσακ ως οπορτουνιστές. Αξίζει να σημειωθεί πως, τόσο ο Σέιφτσακ όσο και ο Ρόμπσον είχαν καταθέσει κατά τη διάρκεια δικαστικών υποθέσεων το 1993 και το 2005, όταν ο Τζάκσον αντιμετώπιζε κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών και τότε οι δύο άντρες, που ήταν φίλοι με τον Τζάκσον και πέρασαν χρόνο μαζί του, είπαν ότι ο τραγουδιστής ήταν αθώος.

Tags:
ντοκιμαντέρ, κακοποίηση, παιδιά, δωμάτιο, έπαυλη, Μάικλ Τζάκσον
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK