02:32 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1017)
0 0 0
Βρείτε μας

Όπως μετέδωσε το δίκτυο CNN της Βραζιλίας, ο Πρόεδρος της χώρας, Ζαΐρ Μπολσονάρο έχει παρουσιάσει συμπτώματα κορονοϊού και υπεβλήθη σε εξετάσεις.

Συμπτώματα κορονοϊού έχει παρουσιάσει ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρο, ο οποίος έχει υποβληθεί σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται αύριο, ανέφερε σε ρεπορτάζ του το δίκτυο CNN της Βραζιλίας. Κατά τα τέλη του Ιουνίου, μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως ο Πρόεδρος Μπολσονάρου ίσως μολύνθηκε με τον κορονοϊό, αφού εντοπίστηκε να μην φοράει προστατευτική μάσκα προσώπου σε μαζικές εκδηλώσεις.

​Σύμφωνα με το δίκτυο, ο Πρόεδρος της Βραζιλίας παρουσίασε πυρετό 38 βαθμών και λαμβάνει υδροξυχλωροκίνη. Λόγω των συμπτωμάτων, το πρόγραμμά του για αυτή την εβδομάδα ακυρώθηκε.

Σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης Globo, ο Πρόεδρος δήλωσε σε πολίτες που βρέθηκαν έξω από την προεδρική κατοικία ως ένδειξη συμπαράστασης, πως μόλις επέστρεψε από το νοσοκομείο, όπου έκανε πνευμονολογικές εξετάσεις και τους διαβεβαίωσε πως όλα είναι «οκ».

Τον Μάρτιο ο Μπολσονάρο είχε διαψεύσει αναφορές που τον ήθελαν να έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό, καλώντας τον κόσμο να μην πιστεύει τα «fake news».

 

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1017)
Tags:
Βραζιλία, εξετάσεις, συμπτώματα, κορονοϊός, Ζαΐρ Μπολσονάρου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK