14:34 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Άλμπουμ που περιέχει μάντρα και διδασκαλίες του κυκλοφόρησε ο 14ος Δαλάι Λάμα, με αφορμή τα 85α γενέθλιά του, που γιόρτασε τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.

Με την κυκλοφορία ενός άλμπουμ, το οποίο περιέχει μάντρα αλλά και διδασκαλίες του, γιόρτασε τα 85α γενέθλιά του τα οποία ήταν τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, ο 14ος Δαλάι Λάμα, ο οποίος εύχεται η μουσική να κάνει αυτά που ο ίδιος δεν μπορεί.

Οι αρχικές ηχογραφήσεις του άλμπουμ πραγματοποιήθηκαν στην κατοικία του στην Νταραμσάλα της Ινδίας, ενώ η ιδέα αυτής της πρωτοβουλίας, προήλθε από την πρώην μαθήτρια του πνευματικού ηγέτη Τζουνέλ Κούνιν από τη Νέα Ζηλανδία.

Ο πνευματικός ηγέτης του Θιβέτ ελπίζει ότι το άλμπουμ του, με τίτλο «Εσωτερικός Κόσμος», θα προσφέρει λίγη ειρήνη εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και των διαδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του κινήματος Black Lives Matter.

​Όπως δήλωσε ο Δαλάι Λάμα, «η μουσική έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τις διαφορές μας», προσθέτοντας πως «μπορεί να μας επιστρέψει στην αληθινή μας φύση, της καλοσύνης».

«Ο ίδιος ο σκοπός της ζωής μου, είναι να υπηρετώ όσο περισσότερο μπορώ. Η μουσική μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους με έναν τρόπο που δεν μπορώ» πρόσθεσε.

Το άλμπουμ, του οποίου ο τίτλος στα αγγλικά είναι «Inner World», διαθέτει το κομμάτι «Μία από τις αγαπημένες μου προσευχές» και περιλαμβάνει μερικούς από τους διαλογισμούς του αλλά και μερικά από τα αποφθεύγματά του, τα οποία συνοδεύονται από μουσική.

 

Tags:
προσευχή, μουσική, γενέθλια, άλμπουμ, Δαλάι Λάμα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK