11:47 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1040)
0 0 0
Βρείτε μας

Σε αντίθεση με το Χονγκ Κονγκ, το θεματικό πάρκο της Disneyland στη Φλόριντα των ΗΠΑ άνοιξε το Σαββατοκύριακο, παρά το γεγονός ότι η πολιτεία μαστίζεται από τον κορονοϊό και έχει περισσότερα κρούσματα από το Χονγκ Κονγκ.

Μόλις έναν μήνα μετά την επαναλειτουργία της, η Disneyland στο Χονγκ Κονγκ θα κλείσει ξανά από τις 15 Ιουλίου εξαιτίας της αύξησης κρουσμάτων του νέου κορονοϊού. 

Ήταν το δεύτερο από τα 14 πάρκα της Disney σε όλο τον κόσμο που άνοιξε τις πύλες του μετά την έξαρση της πανδημίας της COVID-19, στις 18 Ιουνίου, μετά το άνοιγμα της Disneyland στη Σαγκάη στις 11 Μαΐου.

«Όπως απαιτήθηκε από την κυβέρνηση και τις υγειονομικές αρχές υγείας στο πλαίσιο των προσπαθειών πρόληψης που καταβάλλονται σε ολόκληρο το Χονγκ Κονγκ, το πάρκο Disneyland θα κλείσει προσωρινά από τις 15 Ιουλίου» επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της Disney στο Variety. Σύμφωνα με τον ίδιο, ανοιχτά θα παραμείνουν τα ξενοδοχεία του θέρετρου, τα οποία εφαρμόζουν αυξημένα μέτρα υγείας και ασφάλειας.

Στο αντίποδα πάντως βρίσκεται το θεματικό πάρκο στη Φλόριντα που άνοιξε τις πύλες του παρά τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων στην πολιτεία των ΗΠΑ που ξεπερνά κατά πολύ τα νέα κρούσματα στο Χονγκ Κονγκ.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1040)
Tags:
κρούσματα, κορονοϊός, COVID-19, Χονγκ Κονγκ, Ντίσνεϋλαντ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK