02:01 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δεν θα συμμετέχει στις φετινές προεδρικές εκλογές ο Κάνιε Γουέστ, σύμφωνα με έναν από τους συμβούλους για την προεκλογική καμπάνια του.

Ο Στιβ Κράμερ, ειδικός στην στρατηγική προεκλογικής καμπάνιας που προσελήφθη, μαζί με περίπου 180 άλλους από τον Κάνιε Γουέστ, για να διεξαγάγει την εκστρατεία του για την Προεδρία, δήλωσε ότι ο ράπερ «βγαίνει» από την κούρσα, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Intelligencer».

Σύμφωνα με τον Κράμερ, ο Γουέστ είχε πάρει πολύ σοβαρά τις φιλοδοξίες του για το Οβάλ Γραφείο, καθώς προσέλαβε πολύ προσωπικό σε μια προσπάθεια να μπει στο ψηφοδέλτιο, παρά τη λήξη της προθεσμίας εγγραφής σε πολλές πολιτείες.

Καθώς η διαδικασία συλλογής υπογραφών βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Κράμερ βρήκε μεγάλη υποστήριξη προς τον Γουέστ από τον κόσμο.

«Δεν έχω τίποτα καλό ή κακό να πω για τον Κάνιε. Ο καθένας έχει τους προσωπικούς του λόγους για τους οποίους παίρνει αποφάσεις. Η υποψηφιότητα για την Προεδρία πρέπει να είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που κάποιος μπορεί πραγματικά να ασχοληθεί σε αυτό το επίπεδο» δήλωσε ο Κράμερ, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Intelligencer», προσθέτοντας ότι οποιοσδήποτε είναι υποψήφιος για Πρόεδρος για πρώτη φορά, περνάει από δυσκολίες.

Ο Κάνιε ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις αρχές του μήνα, πυροδοτώντας συζητήσεις και κύματα υποστήριξης στα κοινωνικά μέσα και κερδίζοντας την έγκριση του επικεφαλής της SpaceX και CEO της Tesla, Ίλον Μασκ.

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την ελπίδα ότι Ο Γουέστ θα τον στηρίξει στον προεδρικό αγώνα, παρά το γεγονός ότι ο ράπερ, γνωστός νωρίτερα ως υποστηρικτής του Προέδρου, έβγαλε το κόκκινο καπέλο του «Make America Great Again», κατά τη διάρκεια μιας από τις συνεντεύξεις του.

Tags:
κούρσα, ΗΠΑ, προεδρικές εκλογές, προεδρική εκλογή, προεδρία, Κάνιε Γουέστ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK