10:35 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Σε ήρωα έχει αναχθεί ένας αστυνομικός στις ΗΠΑ, ο οποίος κατέβαλε αγωνιώδεις προσπάθειες για να σώσει ένα βρέφος που δεν ανέπνεε.

Ο νέος ήρωας του διαδικτύου είναι ένας αστυνομικός στις ΗΠΑ, ο οποίος κατέβαλε αγωνιώδεις προσπάθειες για να σώσει ένα βρέφος το οποίο κινδύνευε να πεθάνει.

Όταν ο Cameron Maciejewski έφτασε στο σπίτι της οικογένειας, η μητέρα μετέφερε, βιαστικά, κοντά του το τριών εβδομάδων κοριτσάκι της. Το παιδί, σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού τμήματος του Στέρλινγκ Χάιτς, δεν ανέπνεε.

Αμέσως ο αστυνομικός πήρε στα χέρια του το μωρό και, διατηρώντας την ψυχραιμία του, έκανε τις απαραίτητες μαλάξεις για να το επαναφέρει.

Οι δραματικές σκηνές αποτυπώθηκαν σε βίντεο και δόθηκαν στη δημοσιότητα. Στα πλάνα καταγράφεται η προσπάθεια του αστυνομικού, αλλά και η στιγμή που η μητέρα του βρέφους καταρρέει αμέσως μόλις ακούει το παιδί να κλαίει.

«Έχει σφυγμό» ακούγεται να λέει ο αστυνομικός, ο οποίος καθησυχάζει τους γονείς λέγοντας πως το παιδί θα γίνει καλά.

Τελικώς, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξέταση.

Στην ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα σημειώνει πως εάν ο Maciejewski δεν είχε δείξει την ψυχραιμία που επέδειξε, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικό.

«Δεν έσωσε απλώς το παιδί, αλλά έκανε και εξαιρετική δουλειά παρηγορώντας την οικογένεια» σημειώνει.
Tags:
μωρό, διάσωση, αστυνομία, αστυνομικός, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK