16:33 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εκρηκτικοί μηχανισμοί που μεταφέρθηκαν σε πυροσβεστικό σταθμό κοντά σε αεροδρόμιο στον Καναδά, ανάγκασε σε προσωρινή εκκένωση περιοχής.

Την εκκένωση περιοχής κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο στον Καναδά επέφερε τη Δευτέρα η μεταφορά σε πυροσβεστικό σταθμό, ο οποίος βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή, ενεργών εκρηκτικών μηχανισμών, επιβεβαίωσε η αστυνομία της περιφέρειας Πιλ στο πρακτορείο Sputnik.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η μεταφορά των εκρηκτικών μηχανισμών πραγματοποιήθηκε ύστερα από ενημέρωση, σε πυροσβεστικό σταθμό που βρίσκεται απέναντι από ένα τμήμα του αεροδρομίου, όπου γίνεται μεταφορά φορτίων και που υπάρχουν οι εγκαταστάσεις φορτίων των αεροπορικών εταιρειών KLM Royal Dutch Airlines και the Delta Airlines.

Η αστυνομία, με βάση ενημέρωσή της, ανέφερε πως η εκκένωση πραγματοποιήθηκε επειδή  αποδείχθηκε πως οι μηχανισμοί ήταν τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι εν λόγω μηχανισμοί ασφαλίστηκαν και μεταφέρθηκαν από μονάδα πυροτεχνουργών, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας αλλά και με μέσα ενημέρωσης.

Βάσει των αστυνομικών αρχών, η εντολή για την εκκένωση δόθηκε ως πρόσθετο μέτρο ασφάλειας, μετά τη διαπίστωση των αρχών πως τα πυρομαχικά ήταν ακόμα ενεργά.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί στους γύρω δρόμους έχει πλέον αρθεί.

Tags:
Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, εκκένωση, αστυνομία, Καναδάς, Τορόντο, αεροδρόμιο, βόμβα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK