03:51 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2423)
0 02
Βρείτε μας

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού σε όλο τον πλανήτη αγγίζουν τα 19 εκατομμύρια, ενώ οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 685.000.

Απαισιόδοξος για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΡ, ο ΠΟΥ προειδοποίησε, σήμερα, πως η πανδημία του κορονοϊού είναι πιθανόν να είναι «μακρά», αξιολογώντας την κατάσταση έξι μήνες μετά το αρχικό ξέσπασμα της COVID-19 τον Δεκέμβριο στην κινεζική επαρχία της Γουχάν.

Μάλιστα, η επιτροπή έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ υπογράμμισε «την μακρά διάρκεια της πανδημίας της COVID-19» τονίζοντας παράλληλα πως οι κοινωνικο-οικονομικές πιέσεις αναμένεται να εξουθενωθούν τα παγκόσμια αντανακλαστικά.

Την ίδια ώρα αξίζει να σημειωθεί πως στην χώρα μας, το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 110 νέα κρούσματα κορονοϊού, αριθμό - ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2423)
Tags:
Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ΠΟΥ, θάνατος, θάνατοι, νεκροί, νεκρός, πανδημία, εισαγόμενα κρούσματα, κρούσματα, κρούσμα, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK