03:30 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Λευκός καρχαρίας μήκους πέντε μέτρων επιτέθηκε, την Παρασκευή (31/07), σε έναν σέρφερ στην Αυστραλία, ο οποίος σώθηκε ως εκ θαύματος.

Ένας Αυστραλός σέρφερ που δέχθηκε επίθεση από έναν λευκό καρχαρία πέντε μέτρων, στις 31 Ιουλίου, σώθηκε ως εκ θαύματος χάρη σε άλλους άνδρες που έκαναν σερφ κοντά. 

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή (31/07), στη Δυτική Αυστραλία, ένας 28χρονος άνδρας παρ' ολίγον να σκοτωθεί ύστερα από επίθεση καρχαρία.

Κατά τη διάρκεια, ο σέρφερ προσπάθησε να αμυνθεί χρησιμοποιώντας τη σανίδα τους, η οποίο κόλλησε στο στόμα του καρχαρία, προτού ο άνδρας διασωθεί από άλλους ερασιτέχνες που βρίσκονταν κοντά.

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες είπε στο δίκτυο 7News:

«Νόμιζα ότι ο άνδρας είχε σκοτωθεί, είναι τυχερός που ζει».

​Ευτυχώς, δύο σέρφερ έσωσαν τη ζωή του άνδρα, βοηθώντας τον να βγει από το νερό και τον συνόδευσαν στην ακτή. Αν και τώρα νοσηλεύεται, αφού έχει τραυματισθεί στο πόδι του, η ζωή του δεν απειλείται, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο 9News.

Ψαράδες και ένα ελικόπτερο πήγαν στο σημείο για να πραγματοποιήσουν έρευνες και να βρουν τον καρχαρία, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ωστόσο, οι τοπικές αρχές συμβουλεύουν τους κατοίκους να μην μπαίνουν στη θάλασσα.

Tags:
καρχαρίας, επίθεση, σέρφερ, Αυστραλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK