00:28 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 21
Βρείτε μας

Η Αίγυπτος προσκάλεσε τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ να επισκεφθεί τη χώρα και συγκεκριμένα τις πυραμίδες ώστε να διαπιστώσει από κοντά ότι οι πυραμίδες δεν χτίστηκαν από εξωγήινους.

Πρόσκληση προς τον Έλον Μασκ έστειλε η Αίγυπτος για να επισκεφθεί τις πυραμίδες και να διαπιστώσει και ο ίδιος ότι δεν χτίστηκαν από εξωγήινους.

Πριν μερικές μέρες, ο δισεκατομμυριούχος είχε ισχυριστεί μέσω Twitter ότι «προφανώς» οι πυραμίδες φτιάχτηκαν από εξωγήινα όντα με την ανάρτηση να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

​Από την πλευρά της η Αιγύπτια υπουργός Τουρισμού, Ράνια Αλ Μάσατ, απάντησε άμεσα στους ισχυρισμούς του Μασκ.

«Παρακολουθώ τη δουλειά σας με μεγάλο θαυμασμό. Προσκαλώ εσάς και τη Space X να εξερευνήσετε τα γραπτά για το πώς χτίστηκαν οι πυραμίδες, αλλά και να εξετάσετε τους τάφους των κατασκευαστών των πυραμίδων. Κύριε Μασκ, σας περιμένουμε» έγραψε η Ράνια Αλ Μάσατ απαντώντας στον επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι τάφοι των χτιστών που ανακαλύφθηκαν τη δεκαετία του 1990 αποτελούν τρανή απόδειξη ότι οι πυραμίδες κατασκευάστηκαν από τους αρχαίους Αιγυπτίους. Εκτός από την υπουργό, στον δισεκατομμυριούχο απάντησαν και Αιγύπτιοι αρχαιολόγοι.

Tags:
εξωγήινοι, SpaceX, Πυραμίδες της Γκίζας, Αίγυπτος, Έλον Μασκ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK