13:36 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, έχει εγκαταλείψει τη χώρα, εν μέσω φημών για την εμπλοκή του σε σκάνδαλο, σύμφωνα με την El Mundo.

Την πληροφορία πως ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος έχει εγκαταλείψει τη χώρα του, δημοσιοποίησε η εφημερίδα El Mundo.

Όπως υπενθυμίζει και το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το όνομα του τέως βασιλιά της Ισπανίας έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο διαφθοράς, γεγονός που ενδεχομένως τον έκανε να λάβει την απόφαση της αυτοεξορίας, τα σχέδια της οποίας ανακοίνωσε νωρίτερα το βασιλικό παλάτι της χώρας.

Από τον Ιούνιο έχει ξεκινήσει από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, προκαταρκτική έρευνα, για την εμπλοκή του τέως βασιλιά σε υπόθεση που αφορά την κατασκευή μιας σιδηροδρομικής γραμμής στη Σαουδική Αραβία, από κοινοπραξία ισπανικών συμφερόντων και τον τρόπο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Tribune, ο Χουάν Κάρλος έλαβε το ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων από τον εκλιπόντα βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας κατά τη διαδικασία της σύμβασης για την κατασκευή του έργου.

Tags:
εφημερίδα, τρένα, Σαουδική Αραβία, σκάνδαλο, βασιλιάς, Ισπανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK