14:36 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο πρωθυπουργός της χώρας δήλωσε πως η κήρυξη για κατάσταση έκτακτης ανάγκης για περίοδο δύο εβδομάδων στη Βηρυτό είναι αναγκαία.

Το γεγονός πως η κήρυξη για κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την πόλη της Βηρυτού, για περίοδο δύο εβδομάδων ήταν αναγκαία, δήλωσε ο πρωθυπουργός του Λιβάνου, Χασάν Ντιάμπ.

«Ο πρωθυπουργός, Χασάν Ντιάμπ υπογράμμισε την αναγκαιότητα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Βηρυτός για δύο εβδομάδες» έγραψε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Λιβάνου Μισέλ Αούν.

Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλής της κυβέρνησης του Λιβάνου, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου Ασφαλείας του Λιβάνου.

Ο πρόεδρος του Λιβάνου κάλεσε έκτακτη σύσκεψη του υπουργικού συμβουλίου, στο παλάτι Μπαάμπντα, ώστε να συζητηθούν προτάσεις του Ανωτάτου Συμβουλίου Ασφαλείας, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της έκρηξης στη Βηρυτό.

​Ο Λιβανέζος πρόεδρος δήλωσε πως 2.750 τόννοι νιτρικού αμμωνίου, που ήταν αποθηκευμένοι χωρίς μέτρα ασφαλείας για έξι χρόνια αποτελεί «απαράδεκτο» γεγονός.

Tags:
υπουργικό συμβούλιο, ανακοίνωση, κατάσταση έκτακτης ανάγκης, πρόεδρος, πρωθυπουργός, έκρηξη, Λίβανος, Βηρυτός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK