07:55 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νέα πλάνα από τη στιγμή των εκρήξεων στη Βηρυτό βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας. Το βίντεο τραβήχτηκε μέσα σε εκκλησία και οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές σχετικά με τη σφοδρότητα τους.

Νέο, συγκλονιστικό βίντεο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας από τη στιγμή των σφοδρών εκρήξεων στην Βηρυτό, όπως έγινε αισθητή από εκκλησία στην λιβανέζικη πρωτεύουσα.

O επίσημος απολογισμός της τραγωδίας, όπως γνωστοποιήθηκε από τον υπουργός Υγείας του Λιβάνου, Χαμάντ Χασάν, κάνει λόγο για τουλάχιστον 78 νεκρούς και σχεδόν 4.000 τραυματίες, ενώ πολλοί είναι και οι αγνοούμενοι. Για πάνω από 100 νεκρούς έκανε λόγο ο Ερυθρός Σταυρός. 

Στα νέα πλάνα που δημοσιεύονται, αποτυπώνεται η στιγμή που σημειώνεται η έκρηξη. Ο ιερός ναός συνταράσσεται λες και σημειώνεται σεισμική δόνηση, ενώ άμεσα σβήνουν τα φώτα.

Ο ιερέας φαίνεται να τηρεί την ψυχραιμία του, ωστόσο άμεσα αρχίζουν και πέφτουν αντικείμενα και τρέχει να προφυλαχθεί.

Δείτε τα χαρακτηριστικά πλάνα:

Εκατοντάδες χιλιάδες άστεγοι

Σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη, περίπου 300.000 άτομα έχουμε μείνει άστεγα ως αποτέλεσμα των ισχυρών εκρήξεων στο λιμάνι.

Ο Marwan Abboud σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Περίπου 300.000 άτομα έχουν εκτοπιστεί στην λιβανέζικη πρωτεύουσα μετά την έκρηξη. Το κόστος της ζημίας ξεπερνά τα τρία δισεκατομμύρια».
Tags:
Λίβανος, εκρήξεις, τραυματίες, νεκροί, Βηρυτός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK