07:20 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Έφτασε στη Βηρυτό και το δεύτερο αεροπλάνο με υλική βοήθεια και ειδικούς που στέλνει η Ρωσία για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της έκρηξης.

Προσγειώθηκε στη Βηρυτό και το δεύτερο ρώσικο από τα πέντε αεροπλάνα που είναι προγραμματισμένο να φτάσουν στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, μεταφέροντας υλική βοήθεια καθώς και ειδικούς προκειμένου να προσφέρουν τη βοήθειά τους, μετά από την έκρηξη που συγκλόνισε την πόλη, ανακοίνωσε το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας.

Μεταξύ άλλων, η Ρωσία στέλνει στον Λίβανο γιατρούς, διασώστες και ένα αερομεταφερόμενο νοσοκομείο, της αερομεταφερόμενης υγειονομικής μονάδας Tsentrospas, καθώς και ένα εργαστήριο του ινστιτούτου Rospotrebnadzor για τον εντοπισμό του κορονοϊού.

Όπως υπογράμμισε το υπουργείο, όλοι οι ειδικοί είναι εφοδιασμένοι με ειδικές στολές και εξοπλισμό προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική κατάσταση.

«Το Il-76 το οποίο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ζουκόφσκι, προσγειώθηκε στη Βηρυτό στις 22:05» ανέφερε το ρωσικό υπουργείο σε ανακοίνωσή του την Τετάρτη.

Νωρίτερα το υπουργείο είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο πλάνα από τον εφοδιασμό του πρώτου αεροπλάνου που έστειλε η Ρωσία στον Λίβανο.

Tags:
κορονοϊός, ανθρωπιστική βοήθεια, αεροπλάνο, Ρωσία, έκρηξη, Βηρυτός, Λίβανος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK