22:50 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ ανακοίνωσαν πως εξαπέλυσαν επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας με στόχο υπόγειες εγκαταστάσεις της Χαμάς στην περιοχή.

Στην αποκάλυψη πως προχώρησαν σε επιθέσεις οι οποίες είχαν ως στόχους διάφορες υπόγειες εγκαταστάσεις της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, προχώρησαν με ανακοίνωσή τους οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ.

​«Τρομοκράτες στη Γάζα εκτόξευσαν εκρηκτικά μπαλόνια μέσα στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της ημέρας» γράφουν σε ανάρτησή τους στο διαδίκτυο οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

«Ως απάντηση, τα αεροσκάφη μας μόλις έπληξαν υπόγειες εγκαταστάσεις τρομοκρατών της Χαμάς στη Γάζα. Δεν θα αφήσουμε τη Χαμάς να τρομοκρατεί Ισραηλινούς πολίτες» συμπληρώνεται.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα i24, αριθμός από εμπρηστικά μπαλόνια πέρασαν τα σύνορα προς το Ισρραήλ την Πέμπτη, όπου αναφλέγησαν και δημιούργησαν μικρές φωτιές οι οποίες έπρεπε να σβηστούν.

Ο αριθμός των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από την εναέρια επίθεση του Ισραήλ παραμένει άγνωστος.

Παλαιστίνιος ακτιβιστής από τη Γάζα, ανάρτησε βίντεο στο διαδίκτυο όπου φαίνεται μια επίθεση από αέρος, δηλώνοντας πως πρόκειται για την επίθεση των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ.

​Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είναι υπεύθυνος για τις επιθέσεις με τα μπαλόνια, καθώς υπάρχουν πολλές ομάδες που επιχειρούν από την περιοχή στη Λωρίδα της Γάζα.

Tags:
Λωρίδα της Γάζας, Χαμάς, επίθεση, Παλαιστίνιοι, Παλαιστίνη, Ισραήλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK