16:45 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1182)
0 01
Βρείτε μας

Μικρό αγόρι ηλικίας επτά ετών, έχασε τη ζωή του εξαιτίας του κορονοϊού στην Τζόρτζια των ΗΠΑ, ενώ εντοπίζονται κρούσματα σε μικρές ηλικίες.

Το δυσάρεστο όσο και ανησυχητικό γεγονός πως, αγόρι ηλικίας επτά ετών έχασε τη ζωή του εξαιτίας του κορονοϊού, χωρίς να υπάρχουν στοιχεία πως έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα, μετέδωσαν αμεερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το μικρό αγόρι κατοικούσε στην πολιτεία της Τζόρτζια των ΗΠΑ και αποτελεί το μικρότερο ηλικιακά θύμα της νόσου στην πολιτεία.

Η εκπρόσωπος των υγειονομικών αρχών της πολιτείας, Νάνσι Νάινταμ, μιλώντας στο δίκτυο CBS, δήλωσε πως «κάθε θάνατος εξαιτίας της COVID-19 που ανακοινώνουμε είναι τραγικός, αλλά το να χάνεται κάποιος τόσο μικρός σου ραγίζει την καρδιά».

Κρούσματα σε παιδικές ηλικίες

Σύμφωνα με το δίκτυο CBS, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, κατέγραψε εστία μόλυνσης σε παιδική κατασκήνωση στην Τζόρτζια, εντοπίζοντας 200 κρούσματα κορονοϊού σε περιστατικά που αφορούσαν όλα παιδιά.

Την ίδια ώρα, πριν από μερικά 24ωρα εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού σε παιδί, μαθητή της δευτέρας τάξης του δημοτικού στην κομητεία Τσέροκι. Ο εντοπισμός του κρούσματος οδήγησε τον συγκεκριμένο μαθητή, τους συμμαθητές του και τον δάσκαλό του σε κατ’ οίκον περιορισμό για δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, μέχρι τώρα έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του κορονοϊού, τουλάχιστον 45 παιδιά ηλικίας κάτω των 14ων ετών.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1182)
Tags:
COVID-19, θάνατος, κατασκήνωση, κρούσματα, ανήλικοι, ανήλικος, παιδί, ΗΠΑ, πανδημία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK