10:40 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ποταμός Γάγγης θεωρείται ιερός στην Ινδία και σε αυτόν ένας άνδρας επέλεξε να πέσει για να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά διεσώθη και δέχθηκε, μάλιστα, την πιο... ιδιαίτερη ερώτηση.

Μια ομάδα ανδρών που οδηγούσε ένα μηχανοκίνητο σκάφος πλησίασε εγκαίρως έναν άνδρα, που είχε πηδήξει στον ποταμό Γάγγη για να αυτοκτονήσει, στην Πολιτεία Ουτάρ Πραντές της Ινδίας, αλλά ένας από αυτούς του έκανε μια απροσδόκητη ερώτηση. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο άνδρας που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, ταυτοποιήθηκε ως ο Ντεβιντέρ Σινγκχ.

Πριν διασωθεί ο Σινγκχ, ρωτήθηκε από εκείνους που επέβαιναν στο μηχανοκίνητο σκάφος για το αν έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό. Ο άνδρας είπε όχι και ορκίστηκε στον Θεό.

Έτσι, οι διασώστες ανέβασαν τον Σινγκχ στο μηχανοκίνητο σκάφος και όταν ρωτήθηκε γιατί αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, εκείνος απάντησε πως αντιμετώπιζε πολλές δυσκολίες.

​Πολλές αναφορές κάνουν λόγο για αρκετές αυτοκτονίες στην Ινδία υπό τον φόβο της πανδημίας του κορονοϊού. Μάλιστα, υπήρξαν περισσότερες από 300 αυτοκτονίες στην ασιατική χώρα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως «θάνατοι που δεν σχετίζονται με τον κορονοϊό», σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση.

Tags:
απόπειρα αυτοκτονίας, αυτοκτονία, διάσωση, πανδημία, κορονοϊός, Ινδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK