03:23 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1423)
0 0 0
Βρείτε μας

Υπουργός της κυβέρνησης του Ισραήλ διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό την Κυριακή, με αποτέλεσμα μέλη της Κνεσέτ να πρέπει να τεθούν σε καραντίνα.

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Πνίνα Ταμάνο-Σάτα, υπουργός Ενσωμάτωσης του Ισραήλ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Haaretz», με αποτέλεσμα να υπάρξει μια μικρή αναστάτωση στην ισραηλινή βουλή, καθώς άτομα που ήρθαν σε επαφή με την υπουργό θα πρέπει και αυτά με τη σειρά τους να εξεταστούν και να παραμείνουν σε καραντίνα.

Η Ταμάνο-Σάτα διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό την Κυριακή αναφέρει η εφημερίδα, επικαλούμενη πηγή από την Κνεσέτ.

Λόγω της συγκεκριμένης εξέλιξης, ορισμένα μέλη της Κνεσέτ, συμπεριλαμβανομένων του Γουαλίντ Τάχα και της Αγιελέτ Σακέντ, θα πρέπει πλέον να τεθούν σε καραντίνα, αφού είχαν έρθει σε επαφή με την Ταμάνο-Σάτα.

Τα κρούσματα στο Ισραήλ

Την Κυριακή το Ισραήλ κατέγραψε περισσότερα από 500 νέα κρούσματα κορονοϊού, με τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων να ανέρχεται πλέον στα 102.380, σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Υγείας. Ο αριθμός των θυμάτων έχει φτάσει τα 834, με 15 νέα θύματα να καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο.

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής, υπάρχουν 22.045 άτομα που νοσούν αυτή τη στιγμή στη χώρα, 398 εκ των οποίων βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ 115 από αυτούς δέχονται αναπνευστική υποστήριξη με αναπνευστήρες. Την ίδια ώρα, περισσότεροι από 79.500 άνθρωποι έχουν αναρρώσει από τον κορονοϊό.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1423)
Tags:
COVID-19, Κνεσέτ, πανδημία, καραντίνα, κορονοϊός, υπουργός, Ισραήλ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK