00:35 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Ρώσοι γιατροί αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν φίδι μήκους περίπου ενός μέτρου από το στόμα γυναίκας, η οποία το είχε καταπιεί άθελά της ενώ κοιμόταν.

Μπροστά σε ένα από τις πιο σπάνια ιατρικές περιστατικό -αν όχι το μοναδικό που ενδεχομένως έχει καταγραφεί- βρέθηκαν γιατροί στη Ρωσία.

Και αυτό γιατί αν και συνήθως σύμφωνα με τους κανόνες της φύσης, τα φίδια καταπίνουν τα θηράματά τους, αυτή τη φορά η επέμβαση αφορούσε στην αφαίρεση ενός φιδιού που είχε καταπιεί μια γυναίκα και η οποία κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης είχε τεθεί σε αναισθησία.

Η επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στη ρωσική δημοκρατία του Νταγκεστάν, μαγνητοσκοπήθηκε και στο βίντεο φαίνεται η έκπληξη του γιατρού που κρατά το φίδι, μήκους περίπου ενός μέτρου, πριν το τοποθετήσει σε δοχείο.

​Όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης, όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα αποφάσισε να ξαποστάσει για λίγο κάτω από ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να την πάρει ο ύπνος και το φίδι να βρίσκει πιθανότατα την ευκαιρία να εισχωρήσει στο στόμα της.

Tags:
γυναίκα, επέμβαση, νοσοκομείο, γιατροί, φίδι, Νταγκεστάν, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK