15:35 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Να «θυσιαστεί» για τη χώρα της, ζήτησε σε μια απόπειρα αστεϊσμού ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, από την πρώην εκπρόσωπο Τύπου του, Σάρα Σάντερς.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, είπε στην τότε εκπρόσωπο Τύπου του, Σάρα Σάντερς, ότι θα έπρεπε να πάει στη Βόρεια Κορέα και να ενδώσει στον Κιμ Γιονγκ Ουν για την πατρίδα, αφού ο δεύτερος της έκλεισε το μάτι κατά τη διάρκεια συνόδου κορυφής στη Σιγκαπούρη τον Ιούνιο του 2018. 

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σ' την έπεσε» της είπε ο Τραμπ αστειευόμενος, σύμφωνα με την αυτοβιογραφία της Σάντερς που επικαλείται ο «Guardian».

Σχετικά με το περιστατικό με τον Κιμ, η Σάντερς περιγράφει τους δύο άνδρες να μιλούν για αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο των γυναικών.

Στη συνέχεια, γράφει η Σάντερς «παρατήρησα τον Κιμ να με κοιτάζει. Είχαμε άμεση επαφή με τα μάτια και ο Κιμ ένευσε και μου φάνηκε να μου κλείνει το μάτι. Ήμουν έκπληκτη. Κοίταξα γρήγορα κάτω και συνέχισα να σημειώνω».

«Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν: “Τι ακριβώς συνέβη; Σίγουρα o Κιμ Γιονγκ Ουν δεν μου ένευσε;» προσθέτει.

Αργότερα, στην προεδρική λιμουζίνα, στον δρόμο προς το αεροδρόμιο, η Σάντερς μετέφερε το περιστατικό στον Τραμπ και τον τότε επικεφαλής του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι.

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σου την έπεσε. Το έκανε. Στα αλήθεια σ' την έπεσε» της είπε.

Η Σάντερς αντέδρασε απαντώντας: «Κύριε πρόεδρε, παρακαλώ σταματήστε».

«Τότε, Σάρα μου, είμαστε ΟΚ. Θα πας στη Βόρεια Κορέα και θα ξαπλώσεις με τον Κιμ Γιονγκ Ουν για την ομάδα. Ο σύζυγος και τα παιδιά σου θα σου λείψουν, αλλά θα γίνεις ηρωίδα για τη χώρα σου» φέρεται να είπε ο Τραμπ σύμφωνα με το βιβλίο.

Tags:
Βόρεια Κορέα, ΗΠΑ, Κιμ Γιονγκ Ουν, σεξ, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK