22:55 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

«Ακατάλληλες» χαρακτήρισε o Ρώσος πρέσβης στη Βιέννη τις απαιτήσεις ότι η Ρωσία θα πρέπει να διευρευνήσει γρήγορα το συμβάν με τον Αλεξέι Ναβάλνι χωρίς να λάβει συγκεκριμένα δεδομένα από τη Γερμανία.

Στο αυστριακό Υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Ρώσος πρέσβης στη Βιέννη, Ντμίτρι Λιουμπίνσκι, ο οποίος χαρακτήρισε «ακατάλληλες» τις απαιτήσεις ότι η Ρωσία θα πρέπει να διερευνήσει την υπόθεση Ναβάλνι χωρίς να έχει λάβει συγκεκριμένα στοιχεία από τη Γερμανία.

Όπως τόνισε, κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον πολιτικό διευθυντή του αυστριακού Υπουργείου Εξωτερικών, Γκρέγκορ Κέσλερ, τέθηκε στο επίκεντρο το θέμα της «δηλητηρίασης του Ναβάλνι».

«Θεωρώ ακατάλληλες τις απαιτήσεις προς τη Ρωσία για να διεξάγει μια γρήγορη, ανοικτή και περιεκτική έρευνα ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες, γεγονότα και συγκεκριμένα δεδομένα από τη γερμανική πλευρά, καθώς και οποιαδήποτε αντίδραση στο αίτημα του γραφείου του Ρώσου γενικού εισαγγελέα στις 27 Αυγούστου» έγραψε ο Λιουμπίνσκι στο Facebook.
Tags:
Βιέννη, Ρωσία, Αυστρία, Αλεξέι Ναβάλνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK