17:42 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε την Τρίτη ότι η επερχόμενη επίσκεψη του Γερμανού πρέσβη στη Ρωσία, στο Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, είχε προγραμματιστεί εκ των προτέρων.

Στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας θα βρεθεί ο Γερμανός πρέσβης, Γκέζα Αντρέας φον Γκάιρ, σε μια συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη ήδη, ανέφερε το Βερολίνο.

«Ο Γερμανός πρέσβης θα έχει συνάντηση στο ρωσικό Υπουργείο στη Μόσχα, η οποία είναι στην ατζέντα εδώ και πολύ καιρό» ανέφερε πηγή στο Sputnik.

Νωρίτερα σήμερα, η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε ότι η Μόσχα αναμένει από το Βερολίνο να μοιραστεί όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Ρώσο αντιπολιτευόμενο, Αλεξέι Ναβάλνι.

«Περιμένουμε από το Βερολίνο να παράσχει όλα τα διαθέσιμα δεδομένα: τόσο τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δοκιμών της Bundeswehr όσο και τα "αποδεικτικά στοιχεία "που έχει το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών [...] Περιμένω από τον Γερμανό πρέσβη στη Smolenka [οδός στη Μόσχα όπου βρίσκεται το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών]. Ήρθε η ώρα να δείξουμε τα χαρτιά μας, αφού όλοι καταλαβαίνουν ότι το Βερολίνο ξεπλένει [την υπόθεση], καθώς εξυπηρετεί τα συμφέροντα κάποιας βρόμικης πολιτικής αναταραχής» είπε η Ζαχάροβα.

Ο Ρώσος αντιπολιτευόμενος, Αλεξέι Ναβάλνι, δεν βρίσκεται πλέον σε τεχνητό κώμα και ανταποκρίνεται στην ομιλία ανέφερε σήμερα με ανάρτησή της στο Twitter η γερμανική κλινική, Charite, στην οποία και νοσηλεύεται.

Το νοσοκομείο πρόσθεσε ότι ο Ναβάλνι βγαίνει από την υποστήριξη μηχανικού αναπνευστήρα, ωστόσο, όπως τονίζει, μένει να δούμε τι αντίκτυπο θα μπορούσε να έχει η «σοβαρή δηλητηρίαση».

Tags:
Νοβιτσόκ, αντιπολίτευση, τροφική δηλητηρίαση, δηλητηρίαση, δηλητήριο, Γερμανία, Ρωσία, Αλεξέι Ναβάλνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK