01:43 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1217)
0 0 0
Βρείτε μας

Ως «πραγματική κόλαση» παρουσίασε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλιβιο Μπερλουσκόνι, τη μάχη που δίνει έχοντας νοσήσει από τον κορονοϊό.

Για μια «πραγματική κόλαση» έκανε λόγο στους συνεργάτες του ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, έχοντας νοσήσει από τον κορονοϊό.

Από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο Μιλάνο όπου παλεύει με την ασθένεια, ο αρχηγός του κόμματος «Φόρτσα Ιτάλια» μίλησε τηλεφωνικώς με τους γερουσιαστές που ανήκουν στο κόμμα, περιγράφοντάς τους τη μάχη που δίνει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Μπερλουσκόνι: «Δίνω μάχη για να ξεπεράσω αυτή την ασθένεια, που είναι πραγματική κόλαση, είναι τρομερά άσχημη. Από τις χιλιάδες ασθενών που εξετάσθηκαν στο Σαν Ραφαέλε, είμαι ο πέμπτος σε ό,τι αφορά το ιικό φορτίο. Έβαλα τα δυνατά μου και ελπίζω πραγματικά να καταφέρω να γίνω καλά».

Όπως είπε στους συνεργάτες του ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επιθυμία του είναι να μπορέσει να λάβει μέρος στην προεκλογική εκστρατεία για τις περιφερειακές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 20 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, θέλει να συμμετάσχει στην προεκλογική μάχη, επειδή «φοβάται την αποχή και πρέπει να ηττηθεί αυτή η κυβέρνηση ανίκανων».

Αναφορά στον Πλάτωνα από τον Καβαλιέρε

Νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε, ο Μπερλουσκόνι κατά τις δηλώσεις του, έκανε αναφορά στον Έλληνα φιλόσοφο Πλάτωνα.

«Η ψήφος αποτελεί ηθική υποχρέωση, όπως είχε πει και ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος στους Αθηναίους, διότι σε όποιον επιλέγει την αποχή, του αξίζει μια κυβέρνηση ανίκανων» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1217)
Tags:
Γερουσιαστές, κόμμα, Μιλάνο, νοσοκομείο, ασθενής, κορονοϊός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Ιταλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK