08:31 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Διαδηλώσεις στη Λευκορωσία μετά τις εκλογές (111)
0 0 0
Βρείτε μας

Περίπου 250 άτομα έχουν συλληφθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας στο Μινσκ μέχρι στιγμής για σήμερα Κυριακή καθώς πραγματοποιούνται διαδηλώσεις μεγάλης κλίμακας από την αντιπολίτευση, ανέφερε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Λευκορωσίας στο Sputnik.

«Σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας, περίπου 250 άτομα έχουν συλληφθεί. Όλοι τους είχαν σημαίες ή άλλα σύμβολα και είχαν επίσης αφίσες διαφορετικών μορφών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων με προσβλητικό περιεχόμενο» δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, Τσεμοντάνοβα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, οι διαδηλώσεις συνεχίζονται σε 17 περιοχές του Μινσκ. Λιγότερα από 3.000 άτομα συμμετέχουν επί του παρόντος στις διαμαρτυρίες, όπως πρόσθεσε.

Ένα μεγάλης κλίμακας κίνημα διαμαρτυρίας από την αντιπολίτευση και συνεχίζεται στη Λευκορωσία μετά τις προεδρικές εκλογές της 9ης Αυγούστου, στις οποίες ο υφιστάμενος πρόεδρος της χώρας, Αλεξάντερ Λουκασένκο κέρδισε για έκτη συνεχόμενη φορά. Η αντιπολίτευση της χώρας δεν αποδέχτηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Θέμα:
Διαδηλώσεις στη Λευκορωσία μετά τις εκλογές (111)
Tags:
Μινσκ, διαδηλωτές, συλλήψεις, διαδηλώσεις, Λευκορωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK