08:37 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οικισμοί στη Συρία δέχθηκαν επίθεση από εξτρεμιστές της τρομοκρατικής οργάνωσης, Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα, όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Κέντρου Συμφιλίωσης του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

Οι εξτρεμιστές της τρομοκρατικής οργάνωσης, Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα, που θεωρείται απαγορευμένη στη Ρωσία, επιτέθηκαν σε οικισμούς στις συριακές επαρχίες του Χαλεπίου και της Ιντλίμπ, όπως δήλωσε ο πρεσβύτερος διευθύνων σύμβουλος, Αλεξάντερ Γκρίνκοβιτς, αναπληρωτής επικεφαλής του Κέντρου Συμφιλίωσης του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας. 

Συγκεκριμένα, ο Γκρίνκεβιτς δήλωσε χαρακτηριστικά το εξής:

«Δύο οικισμοί δέχθηκαν επίθεση, ο Μπάλα στην επαρχία Χαλέπι και ο Μελάχα στην επαρχία Ιντλίμπ, από τις θέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η ρωσική στρατιωτική αστυνομία συνέχισε τις περιπολίες στην περιοχή Μάνμπιτζ, της επαρχίας Χαλεπίου, κατά μήκος δύο διαδρομών.

Επιπλέον, μονάδες της ρωσικής στρατιωτικής αστυνομίας περιπολούσαν άλλες διαδρομές στις επαρχίες του Χαλεπίου, της Ράκκα και της Αλ Χασάκα.

Τέλος, ανέφερε ότι, τις τελευταίες 24 ώρες, δεν καταγράφηκε κανένας βομβαρδισμός από παράνομες ένοπλες ομάδες που ελέγχονται από την Τουρκία.

Tags:
Ρωσία, επίθεση, Συρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK