07:08 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1211)
0 11
Βρείτε μας

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί πως η Ευρώπη εισέρχεται σε μία αποφασιστικής σημασίας φάση όσον αφορά στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί πως η Ευρώπη εισέρχεται σε μια φάση αποφασιστικής σημασίας όσον αφορά στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού

Είναι καιρός σημαντικών αποφάσεων για την προστασία των ευάλωτων, πρέπει να σταματήσουμε να «κυνηγάμε χίμαιρες», τόνισε ο ΠΟΥ, αναφερόμενος και στη σημασία να μείνουν τα παιδιά στο σχολείο, ακόμη κι αν χρειαστεί να αποδεχθούμε αναπόφευκτες θυσίες.

«Η Ευρώπη μπαίνει σε μια περίοδο κατά την οποία οι άνθρωποι θα αρχίσουν να επιστρέφουν στους εσωτερικούς χώρους. Η πίεση της μόλυνσης θα αυξηθεί» δήλωσε ο διευθυντής του ΠΟΥ για τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ο Μάικλ Ράιαν.

«Ο μόνος τρόπος είναι οι ενήλικοι να κρατήσουν επαρκή απόσταση για να ευνοήσουν μια μείωση της μόλυνσης» σημείωσε, αναφερόμενος στη σημασία να παραμείνουν μέσα στην κοινωνική ζωή τόσο οι πιο νέοι όσο και οι μεγαλύτεροι, ακόμη και αν χρειαστούν συμβιβασμοί.

«Τι είναι το πιο σημαντικό; Η επιστροφή των παιδιών μας στις τάξεις ή το άνοιγμα των κλαμπ και των μπαρ;» διερωτήθηκε.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, οι άνθρωποι ηλικίας κάτω των 20 ετών αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 10% των κρουσμάτων και λιγότερο από το 0,2% των θανάτων.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1211)
Tags:
μαθητές, ΠΟΥ, μάσκα, σχολείο, Μέτρα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK