10:45 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1369)
0 20
Βρείτε μας

Το ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) και η φαρμακευτική εταιρεία ChemRar αναμένεται να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το Avifavir, το πρώτο ρωσικό φάρμακο κατά του κορονοϊού, για τη θεραπεία εξωτερικών ασθενών τον Οκτώβριο.

Το πρώτο ρωσικό φάρμακο κατά του κορονοϊού, το Avifavir αναμένεται να αρχίσει να χρησιμοποιείται για εξωτερικούς ασθενείς από τον Οκτώβριο σύμφωνα με το ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) και σε συνεργασία με την φαρμακευτική εταιρεία ChemRar.

Στις 29 Μαΐου, το Avifavir έλαβε πιστοποιητικό καταχώρησης από το ρωσικό Υπουργείο Υγείας, καθιστώντας το, το πρώτο στον κόσμο φάρμακο με βάση το Favipiravir το οποίο εγκρίθηκε για τη θεραπεία του κορονοϊού.

«Το RDIF και η ChemRar πιστεύουν ότι οι λιανικές πωλήσεις του Avifavir μπορούν να ξεκινήσουν μόνο όταν η διαθεσιμότητα του φαρμάκου αυξηθεί ως αποτέλεσμα της βελτιστοποίησης του καθαρού κόστους [...] Σχεδιάζουμε να λάβουμε εξουσιοδότηση και να ξεκινήσουμε την διάθεση του Avifavir σε εξωτερικούς ασθενείς από τον Οκτώβριο» αναφέρει το ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων σε ανακοίνωσή του.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1369)
Tags:
COVID-19, πανδημία, φάρμακο, Ρωσία, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK