08:31 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 10
Βρείτε μας

Σημαντική ανθρωπιστική βοήθεια έλαβαν από τη Ρωσία οι κάτοικοι στην Παλμύρα, στη Συρία, και κυρίως γυναίκες και παιδιά, αλλά και οικογένειες που έχασαν άνδρες κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Κάτοικοι στην πόλη Παλμύρα, στη Συρία, έχουν λάβει ανθρωπιστική βοήθεια από το Κέντρο Συμφιλίωσης Αντιτιθέμενων Πλευρών στη Συρία του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας. 

Αρκετές εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης, με τις γυναίκες και τα παιδιά να έχουν προτεραιότητα για την ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία δόθηκε κυρίως σε οικογένειες που έχασαν τους άντρες τους κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στη χώρα.

Εκπρόσωποι του Κέντρου Συμφιλίωσης Αντιτιθέμενων Πλευρών στη Συρία του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας διένειμαν, την Πέμπτη (24/09), 440 κιτ τροφίμων στους κατοίκους της Παλμύρας και ο ίδιος αριθμός κιτ τροφίμων θα δοθεί στους κατοίκους της περιοχής και την Παρασκευή (25/09).

Στα παιδιά της Παλμύρας δόθηκαν, επίσης, νέες σχολικές τσάντες και γραφική ύλη μιας και άρχισε πρόσφατα η νέα σχολική χρονιά.

Η Ρωσία πραγματοποιεί τακτικές ανθρωπιστικές επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη Συρία, ως μια από τις εγγυήτριες δυνάμεις ως προς την κατάπαυση του πυρός στη χώρα.

Tags:
Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία, ανθρωπιστική βοήθεια, Ρωσία, πόλεμος στη Συρία, Συρία, Παλμύρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK