12:33 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η επιτυχία ενός γάμου κρύβεται σε ένα... αναπάντεχο μυστικό, σύμφωνα με βρετανική έρευνα που αναδεικνύει τον πρώτο κοινό χορό των νεονύμφων μια καλή αρχή για έναν ευχισμένο γάμο!

Για όσους ονειρεύονται έναν ευτυχισμένο γάμο, η επιλογή ενός κλασικού τραγουδιού (όπως κάποιο του Έλτον Τζον) για τον πρώτο χορό της κοινής ζωής, είναι μια καλή αρχή.
Τουλάχιστον αυτό καταδεικνύει έρευνα σε δείγμα 5.500 χιλιάδων παντρεμένων ζευγαριών στη Βρετανία που διαπιστώνει πως όσοι λικνίστηκαν στους ήχους τού Lion King hit Can You Feel The Love Tonight? για παράδειγμα, είναι πιθανότερο να χαρακτηρίζουν την έγγαμη ζωή τους ως ευτυχισμένη.

Αντιθέτως, ζευγάρια που διάλεξαν το χιτ Little Things των One Direction είναι πιθανότερο να δηλώσουν σήμερα δυστυχισμένα, σε διάσταση ή διαζευγμένα.

Από τα 506 ζευγάρια που χόρεψαν το Can You Feel The Love Tonight στον γάμο του, το 77% τόνισε πως ζούσε έναν «εξαιρετικά ευτυχισμένο γάμο».

Στην αντίπερα όχθη, η έρευνα έδειξε πως από τα 148 ζευγάρια που χόρεψαν στη γαμήλια δεξίωση το Little Things, το 75% «τώρα πια δεν νιώθουν ερωτευμένα».

Δεύτερο στη λίστα τραγουδιών των ζευγαριών που... ατύχησαν στο γάμο τους, έρχεται ο Jason Mraz με το I'm Yours (με το 61% των παντρεμένων που το χόρεψαν να μην δηλώνουν ευτυχισμένοι) και τρίτο (με ποσοστό 56%) το Chasing Cars των Snow Patrol.

Η έρευνα που διενήργησε το online κατάστημα OnBuy.com ρωτούσε το κάθε ζευγάρι ποιο ήταν το πρώτο τραγούδι που χόρεψαν ως παντρεμένοι και πώς θα περιέγραφαν τη σχέση τους.

«Ο πρώτος χορός είναι ένα από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές ενός γάμου, όμως δεν οδηγεί πάντα σε ένα "έζησαν αυτοί καλά» ανέφερε σχετικά ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Tags:
Βρετανία, έρευνα, τραγούδι, χορός, γάμος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK