06:48 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (384)
0 01
Βρείτε μας

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) ανακοίνωσε την Τρίτη ότι το Νεπάλ θα λάβει 25 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Sputnik V της Ρωσίας κατά του κορονοϊού.

Το Νεπάλ θα λάβει 25 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Sputnik V της Ρωσίας ενάντια στον κορονοϊό σύμφωνα με ανακοίνωση του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων, επιτρέποντας στο 90% του πληθυσμού της χώρας της Νότιας Ασίας να έχει πρόσβαση στο εμβόλιο.

«Το RDIF και η φαρμακευτική εταιρεία Trinity Pharmaceuticals συμφώνησαν να παράσχουν στη χώρα 25 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Sputnik V. Η συμφωνία θα επιτρέψει στο 90% του πληθυσμού του Νεπάλ να αποκτήσει πρόσβαση στο εμβόλιο Sputnik V και να δοθεί στις κλινικές της χώρας ένα εμβόλιο κατά του κορονοϊού με αποδεδειγμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, ο διευθυντής της Trinity Pharmaceuticals δεσμεύθηκε ότι το εμβόλιο θα διατεθεί στον πληθυσμό αμέσως μετά την έγκρισή του από την κυβέρνηση.

«Βλέπουμε έντονο ενδιαφέρον από άλλους εταίρους στην Ασία. Από αυτή την άποψη, το RDIF είναι έτοιμο να προμηθεύσει το εμβόλιο Sputnik V στις χώρες της περιοχής, καθώς η λοίμωξη του κορονοϊού αποτελεί κοινό μας εχθρό».

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (384)
Tags:
COVID-19, Νεπάλ, Sputnik V, Ρωσία, πανδημία, εμβόλιο, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK