18:11 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (373)
0 21
Βρείτε μας

Γιατροί και υγειονομικοί των ΗΠΑ έλαβαν μέρος στην πρώτη ενημέρωση στις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού εκφράζοντας το έντονο ενδιαφέρον τους για το Sputnik V, όπως δήλωσε την Τρίτη το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF).

«Περισσότεροι από 100 γιατροί και υγειονομικοί από το Ιατρικό Κέντρο Maimonides, ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία των ΗΠΑ, εξέφρασαν έντονο ενδιαφέρον για το εμβόλιο Sputnik V της Ρωσίας σε μια ηλεκτρονική ενημέρωση, πρώτη του είδους της, με Ρώσους επιστήμονες από το Εθνικό Κέντρο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας Γκαμαλέγια» δήλωσε το ρωσικό κρατικό ταμείο πλούτου.

Επιστήμονες από το κέντρο Γκαμαλέγια ενημέρωσαν τους Αμερικανούς επιστήμονες για την ανάπτυξη του εμβολίου καθώς και για την τρέχουσα πρόοδό του στις δοκιμές μετά την καταχώριση.

Οι γιατροί των ΗΠΑ ήταν «πολύ ενθουσιασμένοι» για να μάθουν σχετικά με το εμβόλιο, δήλωσε ο καθηγητής Τζέικομπ Σάνι, πρόεδρος του κέντρου καρδιάς και αγγείων και του τμήματος Καρδιολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Maimonides.

«Διαβάσαμε τη δημοσίευση στο περιοδικό "The Lancet" η οποία είναι πολύ εντυπωσιακή. [...] Ήταν πολύ ενθαρρυντικό. Σε προσωπικό επίπεδο εντυπωσιαστήκαμε με τους επιστήμονες του Γκαμαλέγια. Ήταν πολύ επαγγελματίες και το πιο σημαντικό, φαίνονταν να είναι πολύ διαφανείς. Απάντησαν σε κάθε ερώτηση χωρίς δισταγμό» δήλωσε ο Σάνι όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (373)
Tags:
συνέδριο, γιατροί, ΗΠΑ, Ρωσία, εμβόλιο, Sputnik V, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK