03:40 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Αμερικανικές εκλογές (106)
0 10
Βρείτε μας

Για την κατάσταση της υγείας του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ μίλησε ο γιατρός και ερευνητής κ. Γιώργος Παυλάκης.

Ο κ. Γιώργος Παυλάκης, γιατρός και ερευνητής στον τομέα των ανοσοθεραπειών και των εμβολίων για τον καρκίνο, μίλησε στο MEGA για την υγεία του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό

Μεταξύ άλλων τόνισε πως  «ο ιός δεν κάνει διακρίσεις, καταστρέφοντας όλους όσους δεν τον σέβονται» αναφερόμενος σε παραδείγματα άλλων ηγετών που υποτίμησαν τον νέο ιό και τελικά έφτασαν να νοσούν και οι ίδιοι όπως ο Μπόρις Τζόνσον, ο Μπολσονάρο και πλέον και ο ίδιος ο Τραμπ.

Όσον αφορά την θεραπεία που ακολουθεί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ίδιος σημείωσε πως χορηγήθηκε ορθώς πολύ γρήγορα αιτιολογική θεραπεία.

«Αυτή είναι μακροχρόνια η σωστή κατεύθυνση για να αντιμετωπίζουμε τον ιό, τον χτυπάμε γρήγορα και δυνατά» είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως ο Τραμπ έχει «ειδική μεταχείριση» από το ιατρικό προσωπικό. Στο μεταξύ, εν μέσω δημοσιευμάτων ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ίσως φύγει από το νοσοκομείο καθώς αισθάνεται καλά, ο κ. Παυλάκης προειδοποίησε ότι πολλοί άνθρωποι είχαν την «ψευδή εικόνα» ότι ήταν υγιείς και αργότερα κατέληξαν.

«Πάρα πολλοί ασθενείς έχουν μια ψευδή εικόνα ότι είναι καλά και μπορεί να καταπέσουν πολύ γρήγορα. Έτσι έχουν πεθάνει πολλοί άνθρωποι στο σπίτι τους».
Θέμα:
Αμερικανικές εκλογές (106)
Tags:
COVID-19, πανδημία, ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK