02:27 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος τύπου Su-27 αναχαίτισε τέσσερα στρατιωτικά αεροσκάφη του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων δύο μαχητικών πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Άμυνας του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, την Τρίτη.

Τα ρωσικά συστήματα ελέγχου του εναέριου χώρου εντόπισαν τέσσερις στόχους στα ρωσικά σύνορα πάνω από τα ουδέτερα ύδατα της Μαύρης Θάλασσας.

Για τον εντοπισμό τους και την πρόληψη παραβιάσεων των συνόρων, απογειώθηκε ένα μαχητικό Su-27 από τις δυνάμεις της αεροπορικής άμυνας της Νότιας Στρατιωτικής Περιοχής αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

«Το πλήρωμα του ρωσικού μαχητικού αναγνώρισε τους αεροπορικούς στόχους ως ένα αναγνωριστικό αεροσκάφος, RC-135, δύο μαχητικά Typhoon και ένα αεροσκάφος ανεφοδιασμού KS-3 και τα συνόδευσε πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα» αναφέρει η δήλωση.

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εντοπίζουν δεκάδες αεροσκάφη αναγνώρισης κοντά στον εναέριο χώρο της Ρωσίας κάθε εβδομάδα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Tags:
Μεγάλη Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, αναχαίτιση, Ρωσία, Su-27, μαχητικό, Μαύρη θάλασσα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK