19:00 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Νέα ανάφλεξη μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν (177)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Τουρκία δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση στη σύγκρουση του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, παρά τις «φήμες και τους υπαινιγμούς» για το αντίθετο δήλωσε ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίγιεφ.

Ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίγιεφ, δήλωσε την Τετάρτη (7/10) ότι η Τουρκία δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση στη σύγκρουση του Ναγκόρνο-Καραμπάχ παρά τις «φήμες και τους υπαινιγμούς» για το αντίθετο.

«Όσον αφορά τη δήλωσή μου για τη συμμετοχή της Τουρκίας, εννοούσα, φυσικά, μόνο έναν πολιτικό διακανονισμό, έναν διακανονισμό μετά τη σύγκρουση. Προς το παρόν, η Τουρκία δεν συμμετέχει με κανέναν τρόπο στη σύγκρουση παρά όλες τις φήμες και τους υπαινιγμούς σχετικά με αυτό. Πρόκειται για ένα γεγονός που δεν στηρίζεται από καμία απόδειξη, όπως, για παράδειγμα, τη φερόμενη συντριβή αρμενικού Su-25 από τουρκικό F-16» δήλωσε ο Αλίγιεφ σε συνέντευξή του στο Channel One της Ρωσίας

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος των Αζέρων σε δηλώσεις του στο CNN Turk ισχυρίστηκε πως η Γαλλία δεν έχει παράσχει αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τη συμμετοχή  μισθοφόρων από τη Συρία στις συγκρούσεις μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Θέμα:
Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Νέα ανάφλεξη μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν (177)
Tags:
Ιλχάμ Αλιγέφ, πόλεμος, Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Ναγκόρνο-Καραμπάχ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK