04:10 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Δεν απέκλεισε μελλοντική συνάντηση με τον Βλαντίμιρ Πούτιν ο Πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, αλλά, όπως δήλωσε στο Sputnik, η επικοινωνία τους γίνεται μέσω τηλεφώνου εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο Πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, είπε ότι αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο μέλλον συνάντηση με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ η επικοινωνία αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται κυρίως μέσω τηλεφώνου λόγω των περιορισμών που σχετίζονται με τον κορονοϊό.

Χαρακτηριστικά, ο ίδιος τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sputnik:

«Φυσικά, πρόκειται να μιλήσουμε και να συναντηθούμε στο μέλλον, αλλά αυτό εξαρτάται από την πολιτική κατάσταση σχετικά με τη Συρία».

Ο Πρόεδρος της Συρίας επεσήμανε, ακόμα, τον αντίκτυπο της νόσου COVID-19 στις κατ' ιδίαν συναντήσεις μεταξύ αξιωματούχων σε όλο τον κόσμο, προσθέτοντας ότι «για το εγγύς μέλλον, νομίζω ότι η συνομιλία μας θα είναι μέσω τηλεφώνου» για αυτόν τον λόγο.

«Έχουμε τακτική επαφή, κυρίως μέσω τηλεφώνου, όποτε συμβαίνει κάτι νέο ή όποτε υπάρχει ανάγκη για αυτές τις συνομιλίες» υπογράμμισε ο Άσαντ.

Υπενθυμίζεται ότι, τον Αύγουστο του 2015, η Δαμασκός ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από τη Μόσχα για την αντιμετώπιση των ενόπλων δυνάμεων της Αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένων των τρομοκρατικών οργανώσεων.

Οι ρωσικές δυνάμεις παρέχουν βοήθεια και διευκολύνουν την επιστροφή των προσφύγων και την αποκατάσταση της ειρήνης.

Tags:
τηλεφωνική επικοινωνία, συνάντηση, Βλαντίμιρ Πούτιν, Μπασάρ Αλ Άσαντ, Συρία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK