19:19 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Μια ιταλίδα ευρωβουλευτής της Λίγκας του Βορρά, αποκάλυψε ότι δέχτηκε μπαράζ απειλών ότι θα τη σκοτώσουν και θα τη βιάσουν.

Η Σίλβια Σαρντόνε, η οποία είναι ευρωβουλευτής της Λίγκας του Βορρά, αποκάλυψε ότι δέχτηκε μπαράζ απειλών ότι θα τη σκοτώσουν και θα τη βιάσουν λόγω της αντίθεσής της στην κατασκευή τζαμιού στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με μηνύματα που φέρεται να έλαβε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα οποία είδαν δημοσιογράφοι στην ιταλική εφημερίδα «Il Giornale», το μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει δεχτεί θανατικές απειλές στην ανέγερση προσωρινών τζαμιών στην περιοχή Βία Νοβάρα της πόλης.

«Εμείς οι ξένοι θα έρθουμε στο σπίτι σου και θα σε βιάσουμε» γράφει ένα μήνυμα.

Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έστειλε μήνυμα στον πολιτικό περιγράφοντας το Ισλάμ ως «τη μόνη αληθινή θρησκεία που υπήρχε μέχρι τώρα», προσθέτοντας ότι «ο Χριστιανισμός είναι απίστευτη βλακεία».

«Έχω ήδη δώσει οδηγίες στον δικηγόρο μου να καταγγείλει αυτό το σκουπίδι» είπε η Σαρντόνε για εκείνους που κρύβονται πίσω από τα μηνύματα.

Η 37χρονη δήλωσε ότι οι απειλές «επισημαίνουν, για άλλη μια φορά, ότι υπάρχει λανθάνων μίσος απέναντι σε αυτούς που τολμούν να απαιτήσουν νόμους, ελέγχους, ασφάλεια στο θέμα των τζαμιών».

Tags:
Ιταλία, τζαμί, μετανάστες, απειλές, Ματέο Σαλβίνι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK