05:01 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1396)
0 10
Βρείτε μας

Αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων κατέγραψε η Γερμανία, κάτι που οδήγησε στην ανακοίνωση νέων περιορισμών την περασμένη Τρίτη, από τις Αρχές.

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Αλεξάντερπλατς του Βερολίνου για να διαμαρτυρηθούν για την επιβολή νέων περιοριστικών μέτρων κατά της COVID-19 που επέβαλε προ ημερών η γερμανική κυβέρνηση για την ανάσχεση της διασποράς του ιού.

Αρχικά, η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, είχε ανακοινώσει τον περασμένο Μάρτιο σειρά μέτρων, τα οποία όπως είχε πει ήταν απαραίτητα προκειμένου να «κερδίσουμε χρόνο στη μάχη κατά του ιού». Ωστόσο, τα μέτρα αυτά άρχισαν σταδιακά να αίρονται σε πανεθνικό επίπεδο.

Παρόλα αυτά, τις τελευταίες εβδομάδες, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων σημείωσε σημαντική αύξηση, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να προχωρήσει την περασμένη Τρίτη εκ νέου στην επιβολή νέων μέτρων.

Αρχής γενομένης σήμερα, Σάββατο, Οι νέοι κανόνες τίθενται σε ισχύ στο Βερολίνο από σήμερα, Σάββατο και προβλέπουν, μεταξύ άλλων, συναθροίσεις με μάξιμουμ πέντε άτομα από διαφορετικά σπίτια σε εσωτερικούς χώρους, καθώς και το κλείσιμο μπαρ και εστιατορίων μεταξύ 11 το βράδυ και 6 το πρωί.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1396)
Tags:
Γερμανία, διαδήλωση, Βερολίνο, μέτρα προστασίας, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK