09:37 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ακόμη μια προβοκάτσια στην Ιντλίμπ ετοιμάζουν τρομοκρατικές ομάδες, ανέφερε το Κέντρο για τη Συμφιλίωση στη Συρία του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Σύμφωνα με Ρώσους στρατιωτικούς αξιωματούχους στη Συρία, τρομοκράτες στο Κυβερνείο της Ιντλίμπ έχουν παραδώσει αρκετά βαρέλια χλωρίου στα Λευκά Κράνη προετοιμάζοντας μια νέα προβοκάτσια.

Την Τρίτη, ο αντιναύαρχος Αλεξάντερ Γκρίνκεβιτς, αναπληρωτής επικεφαλής του Κέντρου για τη Συμφιλίωση στη Συρία του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, ανέφερε κατά την καθημερινή ενημέρωση ότι το κέντρο είχε στοιχεία ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες στην Ιντλίμπ προετοιμάζουν μια νέα προβοκάτσια χρησιμοποιώντας χλώριο στο Σφουχόν, ένα χωριό στη Νότια Ιντλίμπ.

«Το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης έχει λάβει πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία από μαχητές παράνομων ένοπλων ομάδων μιας ακόμη προσπάθειας οργάνωσης μιας προβοκάτσιας με τη χρήση δηλητηριωδών ουσιών στο νότιο τμήμα της ζώνης αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ για να κατηγορήσει τις συριακές δυνάμεις ότι χρησιμοποιούν χημικά όπλα εναντίον αμάχων» ανέφερε ο Γκρίνκεβιτς.

Η σημερινή αναφορά είναι απλώς το τελευταίο περιστατικό που αφορά τρομοκράτες στην Ιντλίμπ, οι οποίοι προσπαθούν να προβούν σε τέτοιου είδους πράξεις.

Tags:
Λευκά κράνη, Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία, Ιντλίμπ, χλώριο, προβοκάτσια, Συρία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK