08:30 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο υποβρύχιο του Βρετανικού Βασιλικού ναυτικού, κόστους δισεκατομμυρίων λιρών, γίνεται λόγος δημόσιας αντιπαράθεσης.

Τουλάχιστον 35 μέλη βρετανικού υποβρυχίου που έχει σταθμεύσει στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο προγράμματος πυρηνικής αποτροπής, βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το προσωπικό φέρεται να βγήκε από το υποβρύχιο πηγαίνοντας σε μπαρ και εστιατόρια της Τζόρτζιας και ταξιδεύοντας έως τη Φλόριντα (μία από τις χειρότερα πληττόμενες πολιτείες των ΗΠΑ).

Δεν είναι η πρώτη φορά που το HMS Vigilant του Βρετανικού Βασιλικού ναυτικού, κόστους δισεκατομμυρίων λιρών, γίνεται λόγος δημόσιας αντιπαράθεσης.

Το 2017, κάποια από τα μέλη του πληρώματός του είχαν απομακρυνθεί, μετά τη διενέργεια τεστ και την ανίχνευση κοκαΐνης στο αίμα τους. Οι πληροφορίες για πάρτι με ναρκωτικά, μια υπόθεση με πορνεία και μια σχέση μεταξύ μελών του πληρώματος έχουν σπιλώσει τη φήμη του σκάφους του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Βασικού Ναυτικού, δεν σχολιάζονται ζητήματα που σχετίζονται με την επιχειρησιακή λειτουργία του υποβρυχίου.

Tags:
ΗΠΑ, Βρετανία, υποβρύχιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK